Časopis „Plus“ na 114 stranica otkriva Hrvatsku nizozemskoj publici

Slika /arhiva/120913-plusmagazin.jpg

Poznati nizozemski časopis „Plus“ u svom je novom izdanju objavio poseban prilog  „Hrvatska – prekrasan dekor prirode, a i kulture.“ Na čak 114 stranica objavljeno je osam opširnih reportaža s mnoštvom fotografija koje prikazuju hrvatske ljepote, naglašavajući tako njezinu prirodnu i kulturnu baštinu, ali i suvremenu kulturu. Ovih osam reportaža slikovito opisuju prekrasna hrvatska odredišta, običaje te gastronomiju, ali i hrvatsku povijest te njezino mjesto u Europi. Pod motom „ponovno otkrivena Hrvatska“, članak prikazuje, nekima, dosad nepoznate dijelove Lijepe naše.

Ovakav vrijedan doprinos promicanju hrvatskog turizma u Nizozemskoj pročitat će najmanje 278.703 čitatelja, kolika je i naklada ovog prestižnog časopisa. Vjernu publiku ovog magazina čine većinom zreliji građani, pa su zato reportaže posvećene jedinstvenoj sinergiji kulture i prirode, kojom Hrvatska obiluje, a već godinama njome i privlači svoje vjerne posjetitelje.

Promidžba turizma u posezoni znači mnogo s obzirom na to da blaža jesenska klima odgovara čitateljima ove dobi, što će se zasigurno odraziti i na broj posjetitelja iz Nizozemske.



Pisane vijesti