Buy Croatia u Šibensko–kninskoj županiji

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

Hrvatska turistička zajednica uspješno nastavlja s realizacijom projekta „Buy Croatia“, koji se ovaj puta održava od 15. do 19. svibnja 2011. godine na području Šibensko-kninske županije. Inozemni turoperatori i agenti u tom će periodu kroz inspekcijsko putovanje upoznati atraktivnosti i turističku ponudu Šibenika, Primoštena, Vodica te posjetiti NP Krka, NP Kornate, Skradin, Etnoland Dalmati u Pakovom selu te Sokolarski centar Dubrava.

Poslovna radionica održat će se 18. svibnja 2011. godine u hotelu Ivan u šibenskom Solarisu s početkom u 10 sati, a okupit će 64 strana i 47 hrvatskih turističkih subjekata.

Cilj radionice je povećanje obuhvata Hrvatske u brošurama stranih partnera te jača diversifikacija turističke ponude koja je trenutno na tržištu.

Na poslovne radionice pozvan je ograničen broj partnera s emitivnih tržišta kako bi upoznali destinaciju i doživjeli turističke proizvode i kvalitetu ponude. Pored upoznavanja s odredištem, za strane partnere organizirani su i susreti s pružateljima usluga, predstavnicima hrvatskog turističkog gospodarstva (hotelijersko-turističkim tvrtkama, putničkim agencijama) prilikom čega dvije strane pregovaraju o kupnji usluga i/ili paketa.



Pisane vijesti