Britanski Independent uvrstio Good Food Festival među najbolje europske gurmanske festivale ove jeseni

Slika /AA_2018_b-fotke/2019 vijesti/The Independent.png

The Independent, jedan od najčitanijih britanskih online magazina, ove godine nominiran za britansku nagradu Travel Media Awards, uvrstio je dubrovački Good Food Festival u probrano društvo gurmanskih festivala u Europi, među kojima su se našli festivali u Francuskoj, Italiji, Španjolskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Šesto izdanje Good Food Festivala koji se ove godine održava cijeli tjedan, od 14. do 20. listopada nudi brojne gastronomske poslastice, od tematskih večera, gastro radionica s vrhunskim chefovima, posebnih menua u restoranima, slatkih festivalskih ponuda u slastičarnama, vinokušnje u wine barovima, posebnim programima u Dubrovačkoj pivovari, gastro ture i degustacijski izleti u okolicu Dubrovnika te vrhunac cijelog festivala - 'Dubrovačku trpezu', koja je najveća atrakcija i čiji cijeli prihod ide u humanitarne svrhe. 
 
Turistička zajednica grada Dubrovnika je preko predstavništava Hrvatske turističke zajednice u inozemstvu pozvala desetak vrhunskih novinara koji će popratiti program Good Food Festivala. Radi se o medijima The Forbes Travel, USA Today, Vogue Poland, BBC Good Food magazin i web, BBC Radio i talijanski Miss Claire. Nakon ovogodišnjeg Good Food Festivala zasigurno slijede medijske objave i promocija festivala u navedenim poznatim medijima. 
 
Ovo veliko priznanje The Independenta potvrda je da je i kroz Good Food Festival, Dubrovnik postao prepoznat kao poželjna europska gastro destinacija. 
 
Link za članak možete otvoriti ovdje.

Pisane vijesti