Autobus austrijske agencije Sabtours Touristik, s foto motivima otoka Krka

Slika /arhiva/110520-sabtours1.jpg

Na Staroj rivi u Baški održati će se, u petak, 20 svibnja, neobična ceremonija krštenja turističkog autobusa austrijske agencije Sabtours Touristik, a koji će poseban biti upravo po motivima otoka Krka kojima će biti oslikan.

Agencija Sabtours Touristik ima dugogodišnju tradiciju poslovanja na turističkom tržištu, a još od svojih početaka, mnogobrojnim turistima koje dovode u Bašku, iskazuju posebnu vjernost kako mjestu tako i bašćanskim hotelijerima. Tako će ove godine novi autobus agencije Sabtours Touristik proputovati tisuće kilometara diljem Europe noseći na sebi motive Baške i otoka Krka, te na taj način biti jedinstveni promotor naše zemlje i obale.

Samoj ceremoniji krštenja prisustvovati će 150 gostiju agencije Sabtours Touristik te njihovi predstavnici, Carl Raml i Daniela Faenza, a koji će u Baški boraviti od 19. do 22. svibnja. Ceremoniju će, uz drage goste iz Austrije, uveličati i predstavnici lokalne vlasti, Turističke zajednice općine Baška, otoka Krka, Kvarnera i Hrvatske turističke zajednice u Beču, te predstavnici najveće otočke hotelske kuće Hoteli Baška, koji su i ovom prilikom domaćin gostima agencije Sabtours Touristik.



Najave