Arenaturist otvara novo golf vježbalište u sklopu sportskog centra Verudela

Slika /arhiva/GolfRangeVerudela1.jpg

Arenaturist otvara turističku sezonu investicijom u iznosu od milijuna kuna, novim proizvodom kojim upotpunjuje svoju ponudu za goste i građane Pule; riječ je o novom Golf Range Verudela, golf vježbalištu lociranom u sklopu sportskog centra Verudela turističkog naselja Park Plaza Verudela, investicijom u vrijednosti od milijun kuna. Golf vježbalište namijenjeno je gostima koji žele dio svog boravka provesti aktivno baveći se golf aktivnostima, kao i onima koji se po prvi put susreću s ovim sportom.

Osmišljavanje idejnog rješenja i cjelokupna izvedba pripala je tvrki Sport Concept iz Zagreba, a u izradi su korišteni najsuvremeniji materijali kao što je posebna umjetna trava namijenjena golf igralištima talijanskog proizvođača Limonta.

Golf Range je osmišljen kako bi obuhvatio sve elemente profesionalnog golf igrališta i na njemu se mogu simulirati svi udarci i situacije s pravih golf terena. Prostire se na tisuću metara četvornih.

Golf Range Verudela otvoren je danas uz sudjelovanje managementa Arenaturista, turističkih zajednica Pule i Medulina, sportskih udruga s područja Pule, te predstavnika izvođača Sport Concepta iz Zagreba.



Pisane vijesti