Arena Hospitality Group otvorila prvi luksuzni glamping resort u Hrvatskoj

Slika /AA_2018_b-fotke/vijesti/w_glamping_arenaone99_1.jpg

Na području bivšeg autokampa Arena Pomer u istoimenom naselju Pomer, Arena Hospitality Group otvorila je 23. lipnja prvi family glamping resort u Hrvatskoj i time obogatila uspješnost istarskog i hrvatskog hotelijerstva i turizma novim trendovskim proizvodom. Arena One 99 Glamping smješten je na poluotoku u blizini Medulinskog zaljeva, samo nekoliko kilometara od Pule, a nudi nekoliko različitih, posebno osmišljenih smještajnih jedinica. Arena je, u suradnji s vrhunskim međunarodnim proizvođačima luksuznih šatora Adria Home, Lushna Group, Outstanding i Crippacampeggio, ponudila gostima nekoliko tipova glamping šatora.

Osim vrhunskog komfora u šatorima i svi ostali objekti te dodatni sadržaji kampa osmišljeni su sa svrhom pružanja luksuznog odmora svojim gostima.

Za najmlađe goste kampa posebno su osmišljeni programi i animacijski sadržaji, primjerice škole plivanja, kreativne radionice, kino i kazališne predstave te dva opremljena indijanska šatora za kids & teens klub.

Za dodatni aktivan odmor gostima su na raspolaganju bicikli, kajaci te sve popularnije SUP daske (stand-up paddling), te škola surfa za djecu i odrasle.

Ponuda hrane i pića u restoranima i barovima temelji se na lokalnim i zdravim specijalitetima, a osmišljena je na način da gost uživa u okusima Istre.

Kako bi se osigurao miran i tih odmor, vozilima je zabranjen ulazak u kamp, a gostima je osiguran parking s punjačima električnih vozila te posebni punjač za Tesla vozila. Unutar kampa na raspolaganju su električna vozila što kamp čini održivim, smanjuje emisiju CO2, istodobno nudeći „zeleni“, a neki će ga doživjeti i kao zabavan prijevoz.
 
Arena Hospitality Group, u ovaj moderan i luksuzni kamp, investirala je više od 50 milijuna kuna.


 
Arena Hospitality Group d.d., sa sjedištem u Puli ("Arena"), je ugostiteljska tvrtka koja posluje u Hrvatskoj, Njemačkoj i Mađarskoj. Portfolio Arene trenutno se sastoji od 27 vlasništva, suvlasništva, iznajmljenih i upravljanih nekretnina s više od 10.000 soba i smještajnih jedinica u gradovima poput Berlina, Kölna, Nürnberga, Budimpešte i turističkih destinacija u Istri. Arena ima ekskluzivan pravo na poslovanje i razvoj hotela pod međunarodnim brendom Park Plaza® u 18 zemalja srednje i istočne Europe. PPHE Hotel Group, jedan od središnjih londonskih najvećih vlasnika / operatera međunarodno markiranih hotelskih soba u gornjem segmentu tržišta, najveći je dioničar Arena, a trenutno posredno posjeduje 51,97% temeljnog kapitala.

Pisane vijesti