7. sjednica Turističkog vijeća HTZ-a

Slika /arhiva/HTZ 2016 log-w.jpg

POZIV ZA MEDIJE

Pozivamo vas na 7. sjednicu Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice koja će se održati 5. prosinca 2016. godine (ponedjeljak) u 11,00 sati, u Glavnom uredu Hrvatske turističke zajednice, Iblerov trg 10/IV., Zagreb.

Na dnevnom redu sjednice će, osim informacije o tijeku sezone i stanju na tržištima, biti i izvješće Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru nad poslovanjem Hrvatske turističke zajednice za devet mjeseci 2016. godine, izvješće o ostvarenju programa rada Hrvatske turističke zajednice s izvješćem o financijskom poslovanju za devet mjeseci 2015. godine te prijedlog Izmjena i dopuna (rebalans) Godišnjeg programa rada i financijskog plana za 2016. godinu, odnosno prijedlog Godišnjeg programa rada i financijskog plana za 2017. godinu.

Na sjednici će se raspravljati i o prijedlogu Odluke o usvajanju prijedloga Povjerenstva za udruženo oglašavanje, prijedlogu Odluke o produljenju Ugovora s marketinškom agencijom Mediacom, prijedlogu Odluke o osnivanju Povjerenstva za natječaj za odabir marketinške agencije, prijedlogu Odluke o produljenju Ugovora s PR agencijom Grayling te o prijedlogu Odluke o osnivanju Povjerenstva za provedbu natječaja za odabir PR agencije, odnosno o prijedlogu Odluke o raspisivanju pozivnog natječaja za odabir Međunarodne PR agencije.

Također, na sjednici će se usvajati izvješća nadzornih odbora turističkih zajednica županija i Turističke zajednice Grada Zagreba, kao i Godišnji plan provođenja nadzora nad radom turističkih zajednica, naplatom boravišne pristojbe te nadzora nad upravljanjem procesima unutar sustava eVisitor. Članovi Turističkog vijeća, koji će dobiti informaciju o statusu projekta „Gourmet 365“, delegirat će i članove u Nadzorni odbor Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske i Vukovarsko-srijemske županije.

Uz članove Turističkog vijeća, sjednici će prisustvovati ministar turizma Gari Cappelli te direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Ratomir Ivičić.



Najave