20. poslovno turistička burza PUT

Slika /AA_2018_b-fotke/vijesti/BurzaPut2017-527.jpg
U srijedu, 14. studenoga, u hotelu Turist u Varaždinu, uz domaćinstvo Grada i Turističke zajednice grada Varaždina, počinje tradicionalni hrvatski godišnji susret poslovnih subjekata iz sektora putničkih agencija, hotelijerstva i turističkih odredišta - poslovno turistička burza PUT, koja se svake godine održava u drugoj hrvatskoj destinaciji.

Cilj ovog događanja, koje je ove godine okupilo 170 sudionika iz više od stotinu poslovnih subjekata iz šest zemalja (Bosna i Hercegovina, Češka, Hrvatska, Mađarska, Slovačka, Slovenija), je predstavljanje hrvatske turističke ponude domaćim i inozemnim organizatorima putovanja te njihovo upoznavanje s novostima i programima pripremljenim za turističku 2019. godinu.
 
U okviru burze, u četvrtak 15. studenoga održati će se i svečanost dodjele tradicionalnih godišnjih nagrada Simply The Best za 2018. godinu koje zajednički dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i specijalizirani turistički časopis Way to Croatia. Nagrade se dodjeljuju za kreativnost, inovativnost te razvoj i unapređenje ukupne turističke ponude destinacije.

Posljednjeg dana Burze sudionici će slušati predavanje i razgovarati o organizaciji hrvatskog turizma i novim zakonskim rješenjima.

Ostale vijesti