Turizam&Sport

SLUŽBENO MJESTO ZA SVE INFORMACIJE O KORONAVIRUSU
https://www.koronavirus.hr/

  • 2. 7. 2021. - Odluka o donošenju programa potpora male vrijednosti za pomoć pogođenim djelatnostima iz prometnog sektora, turističkog te industrije kulturnih i umjetničkih događanja za pokretanje i normalizaciju tekućeg poslovanja uslijed aktualne pandemije COVID-a 19 (NN 75/21)
    • 2. 7. 2021. - Odluka o dopuni Odluke o usvajanju Programa dodjele državnih potpora sektoru turizma i sporta u aktualnoj pandemiji COVID-a 19 i usvajanju Izmjena i dopuna Programa dodjele državnih potpora sektoru turizma i sporta u aktualnoj pandemiji COVID-a 19 (NN 75/21)
  • 31. 5. 2021. - Odluka o uspostavi nacionalnog sustava za izdavanje EU digitalne COVID potvrde (NN 60/21)


16. 4. 2021. - AKTUALNO: Upute za cijepljenje djelatnika u sektoru turizma

Telefonski brojevi za upite o cijepljenju: 

  • 01 6169 228 
  • 01 6169 233

9. 3. 2021. - Poziv poduzetnicima za korištenje sredstava iz programa državnih potpora u sklopu mjera gospodarskog opravka Vlade Republike Hrvatske; Program dodjele državnih potpora sektoru turizma i sporta u aktualnoj pandemiji covid-19 – jamstva

5. 2. 2021. - Vlada RH: Odluka o usvajanju Programa dodjele državnih potpora sektoru turizma i sporta u aktualnoj pandemiji COVID-a 19 (NN 10/21)

2. 11. 2020. - Ministarstvo pravosuđa i uprave: Uputa o mjerama za sprječavanje širenja epidemije bolesti COVID-19 i osiguranje uvjeta za redovito obavljanje poslova u tijelima državne uprave

​S obzirom na trenutnu situaciju vezanu uz koronavirus Ministarstvo turizma i sporta prati preporuke nadležnih službi te poduzima potrebne mjere opreza u zaštiti službenika i sigurnosti građana. Molimo vas da nam se u narednom razdoblju obraćate elektroničkom poštom ili telefonom. Službenici su dostupni tijekom radnog vremena od 9 do 16 sati. 

T U R I Z A M

Informacije:

Preporuke i upute:

Mjere i izmjene propisa:

  • Odluka o privremenom ograničavanju prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske (NN 44/22)
  • Odluka o prestanku važenja Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja (NN 44/22)
  • Odluka o prestanku važenja Odluke...(NN 24/22); Odluka o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova (NN 121/21)

Donacije:

Upiti vezani uz informacije o koronavirusu iz resora turizma: mintcz@mints.hr

S P O R T
 

 
Preporuke, mjere i izmjene propisa:

Potpore za očuvanje radnih mjesta u sustavu sporta: https://obrasci.sdus.hr/ 

Korisne poveznice:

Arhiva