Poslovna radionica za talijanske turističke agente i generalna skupština Udruženja FIAVET

Slika /arhiva/TZ-kvarner-L_12.jpg

Hrvatska turistička zajednica, u suradnji s TZ Kvarnera i TZ Istre, organizira inspekcijsko putovanje i poslovnu radionicu Buy Croatia za članove Udruge talijanskih putničkih agencija FIAVET (Federazione Italiana Associazioni Imprese Viaggi e Turismo).

Ukupno 220 turističkih agenata i novinara iz Italije će u razdoblju od 2. do 6. svibnja boraviti na Kvarneru i u Istri, a središnje događanje bit će poslovna radionica koja će se održati 3. svibnja 2012. godine u Novom Vinodolskom u "Novi Spa&Resort", na kojoj će prisustvovati i hotelijeri Kvarnera i Istre. Prije radionice bit će predstavljen projekt EOS CODE pod nazivom „Održivost okoliša: Unapređenje održivog poslovanja tvrtki“.

Ciljevi ovog domaćinstva su održavanje workshop-a talijanskih agenata i predstavnika gospodarstva Kvarnera i Istre, održavanje Generalne Skupštine udruženja FIAVET-a, te inspekcijsko putovanje agenata i novinara. Naime, udruženje FIAVET svake godine održava Generalnu skupštinu u nekoj zemlji, a ove godine je ta čast pripala Hrvatskoj.

U petak, 4. svibnja 2012. godine, na otoku Krku, uoči održavanja Generalne skupštine udruženja FIAVET, u hotelu „Corinthia“, Baška, bit će održan seminar pod nazivom „Partnerstvo Italije i Hrvatske“, kojem će prisustvovati agenti udruženja FIAVET, tijekom kojeg će predstavnici HTZ-a i TZ Kvarnera imati priliku prezentirati turističku ponudu Hrvatske i Kvarnera.

Uz to, udruženje FIAVET je omogućilo postavljanje komercijalnih programa gospodarskih subjekata s područja Kvarnera i Istre na web portal Fiavet Servizi / Amadeus.



Najave