Završio ciklus jednodnevnih stručnih radionica za prijavu na Poziv Erasmus+: Sport

  • Slika /2022_photo_ilustrac/220222_erasmussport1.jpg
  • Slika
  • Slika

U Slavonskom Brodu jučer je održana zadnja besplatna stručna radionica osmišljavanja i razrade projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na Poziv za program Erasmus+: Sport u organizaciji Ministarstva turizma i sporta. Od objavljivanja poziva Europske komisije na podnošenje prijedloga za program Erasmus+: Sport za 2022. održane su radionice u Varaždinu, Karlovcu i Slavonskom Brodu.

Na radionicama su prezentirane mogućnosti koje program nudi, detaljno su objašnjena pravila programa Erasmus + Sport, a sudionici su imali priliku i registrirati se na portalu Europske komisije te se upoznati s dokumentacijom i obrascima potrebnim za prijavu.

Također, sudionici su u manjim grupama, uz pomoć moderatora, imali priliku razraditi ključne elemente projektnih prijedloga u četiri različita područja: suradnička partnerstva, mala suradnička partnerstva, neprofitna europska sportska događanja i jačanje kapaciteta u području sporta.

Rok za podnošenje prijedloga za program Erasmus+:Sport za 2022. godinu je 23. ožujka 2022. godine. Više detalja dostupno je na portalu Europske komisije.

Svim potencijalnim prijaviteljima želimo puno uspjeha u razradi i prijavi projektnih ideja.

Pisane vijesti