Započelo snimanje druge sezone Discover Croatia: Hrvatske legende

Slika /arhiva/140617_Legendscrew2.jpg

S ciljem promocije Hrvatske kroz isključivo online kanale, Dhar media, agencija za promidžbu i odnose s javnošću i TouristarTV ove su godine krenuli u drugu sezonu s projektom Discover Croatia. Ovogodišnja tema su Hrvatske legende, u čije su istraživanje i pripremu uključene regionalne i lokalne turističke zajednice, nacionalni parkovi, muzeji te zainteresirani pojedinci.

Snimanje je počelo jučer u Šibensko-kninskoj, na otoku Žirju, a završava 26. lipnja u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, uz financijsku i programsku potporu turističkih zajednica ovih županija. Voditeljica serijala, kao i prošle sezone, je Ashley Colburn, a u putovanju i snimanju sudjeluju i poznati blogeri Joanna Hogarth, Alex Robinson, Paul Bradbury, Mike Seigel i Igor Tomljenović.

Projekt Discover Croatia – Legends of Croatia zamišljen je kao igrokaz u kojem će glumiti članovi lokalnih kulturno-umjetničkih društava i udruga, koji će dočarati priče i legende te stvoriti jedinstven sadržaj za dijeljenje na društvenim mrežama i ostalim online kanalima.



Pisane vijesti