Zamjenik ministra turizma Pauletić otvorio izložbu Beautiful China

Slika /arhiva/070616_China2.jpg

Zamjenik ministra turizma Robert Pauletić otvorio je danas u KD Lisinski izložbu Beautiful China – kineska priča u društvu predsjednika Kineske nacionalne turističke administracije Li Jinzaoa, koji je do sutra u radnom posjetu Hrvatskoj. Izložba se do 12. lipnja održava u KD Lisinski, a predstavlja sve ljepote Kine. Visoka delegacija do sutra je u posjetu Hrvatskoj, a predsjednik CNTA je jučer održao radni sastanak s ministrom turizma Antnom Klimanom.

Zamjenik ministra turizma Robert Pauletić otvorio je danas u KD Lisinski izložbu Beautiful China – kineska priča u društvu predsjednika Kineske nacionalne turističke administracije Li Jinzaoa, koji je do sutra u radnom posjetu Hrvatskoj.

 

Izložba se do 12. lipnja održava u KD Lisinski, a predstavlja sve ljepote Kine. Visoka delegacija do sutra je u posjetu Hrvatskoj, a predsjednik CNTA je jučer održao radni sastanak s ministrom turizma Antnom Klimanom.

U 2015. turisti iz Kine, kineske provincije Tajvan i kineskih administracija, regija Hong Kong i Makao u Hrvatskoj su ostvarili više od 203 tisuće dolazaka i 269 tisuća noćenja, što predstavlja rast od 36% u dolascima i 37% u noćenjima u odnosu na 2014.



Pisane vijesti