Zagreb u ožujskom izdanju časopisa EasyJet Traveller

Slika /arhiva/tzzg-ww.jpg

Ovaj mjesec svi putnici zračnog prijevoznika easyJet mogu pročitati članak o Zagrebu koji je izašao u putnom časopisu EasyJet Traveller. Autorica reportaže je novinarka Kimberley Lovato, koja na čak sedam stranica predstavlja nova lica Zagreba, priopćili su iz TZ grada Zagreba. 

Reportaža se sastoji od šest kratkih intervjua u kojem su, nešto o sebi te, naravno, nešto i o Zagrebu, rekli: Nataša Mihaljčišin i Martina Vrdoljak Ranilović - poznatije kao I-GLE; Jeffery Vella – glavni chef u hotelu The Regent Esplanade; Olinka Vištica i Dražen Grubišić - osnivači Muzeja prekinutih veza; Nik Orosi - vlasnik Eli's Caffea; Zoran Marić – direktor i osnivač In Music Festivala te bloggerica Iva Silla. Autorica Lovato izdvojila je upravo ove pojedince kao jedne od onih koji pretvaraju hrvatsku prijestolnicu u istinsku prijestolnicu kulture.

EasyJet Traveller je mjesečnik koji čita gotovo 4 milijuna putnika svaki mjesec na letovima easyJet-a. Časopis povezuje informativne vodiče o pojedinim destinacijama s reportažama o stilu života, a svi pružaju bogat izvor informacija za čitatelje. Mjesečnik predstavlja na zabavan i jedinstven način priče koje pokrivaju putovanja, sport, posao i stil života.
 



Pisane vijesti