Za goste Rivijere Crikvenica turistička kartica

Slika /arhiva/150605_TouristCard.jpg

Od ovog petka, 5. lipnja,  Rivijera Crikvenica dobiva nov i zanimljiv sadržaj za svoje goste - turistička kartica "Crikvenica – Novi Vinodolski – Vinodol“. Projekt su zajednički pokrenule i realizirale turističke zajednice Crikvenice, Novog Vinodolskog i Vinodolske općine s ciljem povećanja vanpansionske potrošnje, posjećenosti kulturno-povijesnih ustanova i atrakcija, kao i radi dodatnog promoviranja ponude, istraživanja profila gostiju i prilagođavanja ponude.

S obzirom na to da su dva grada i jedna općina dio iste PPS destinacije "Crikvenica – Novi Vinodolski – Vinodol: Gdje odmor znači više", cilj je i što bolje povezati ponudu i plasirati je na tržište, koje je, uz ostale materijale (karte planinarskih i pješačkih šetnica i biciklističkih staza, imidž i kamping brošuru), obogaćeno ovom turističkom karticom.

U projekt se uključilo ukupno 49 poslovnih subjekata s područja gradova Crikvenice i Novog Vinodolskog i Vinodolske općine, a podijeljeni su u 5 kategorija: kultura, gastronomija, suveniri, izleti i rekreacija.

Kako bi se korištenje kartice što više proširilo i kako bi što veći broj posjetitelja koristilo ovu uslugu, turističke zajednice pozivaju sve pružatelje smještaja (hotele, turističke agencije, kampove, privatne iznajmljivače, ostale smještajne objekte) da besplatno preuzmu pristupnice i turističke kartice u turističko-informativnim centrima u svome mjestu te na taj način svojim gostima omoguće dodatni doživljaj u zajedničkoj destinaciji.



Pisane vijesti