XVII. Kongres hotelijera: ''Inovacijske tehnologije u hotelijerstvu''

Slika /arhiva/UPUHH--logo1.jpg

Na 17. kongresu u organizaciji Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) 27. i 28. studenoga u zagrebačkom hotelu Sheraton bit će predstavljene UPUHH-ove i analize nekoliko konzultantskih kuća o stanju u hotelijerstvu i turizmu.

Kongres će razmatrati i načine za jače privlačenje investicija te ponuditi i neke 'recepte' koji bi se za to mogli primijeniti u Hrvatskoj, kao i 'izgledu' porezne politike koja bi poticala, a ne umanjila i zaustavila investicije i razvoj u hotelijerstvu i turizmu, što se, kako smatraju u UPUHH-u, sada događa zbog i dalje najviše stope PDV-a za smještaj i ugostiteljstvo (13 posto) među konkurentskim mediteranskim zemljama i šire.

Hotelijere zanimaju i turističke zajednice kao sukreatori hotelskog poslovanja i poticanja razvoja proizvoda te sadržaja u samim destinacijama, što će također biti jedna od tema na predstojećem kongresu, kao i inovacijske tehnologije u hotelijerstvu što je i glavni naziv kongresa u sklopu koje će predstaviti različite tehnološke novosti za uređenje, sigurnost, komunikaciju, udobnost i drugo u sobama i ostalim hotelskim prostorima.



Najave