Wellness Hotel Aurora među 10 najboljih mjesta svijeta sa Spa ponudom

Slika /arhiva/PremierTravelerUSA-w.jpg

Ugledni i nagrađivani američki magazin za putovanja i odmor Premier Traveler proglasio je ponudu Laurus SlowSPA Wellness Hotela Aurora jednom od 10 najboljih na svijetu i to zbog jedinstvenog koncepta nadahnutog prirodom lošinjsko-creskog arhipelaga.

Ovo priznanje nije prvo za Laurus Slow Spa, u prošloj godini dobio je priznanje za kvalitetu usluge od strane TZ grada Malog Lošinja i mistery shopping tvrtke Heraklea, kao i priznanje za koncept wellnessa od UHPA-e i časopisa Way to Croatia.

Uz Laurus SlowSPA hotela Aurora, u izboru Premier Travelera nalaze se Four Season Resort Koh Samui (Tajland), Blue Lagoon Geothermal Spa (Island), Royal Malewane bush Spa (Južna Afrika), Hotel Therme Vals (Švicarska), Nidah Spa u Eldorado Hotel&Spa (Novi Meksiko), The Oberoi Spa u Oberoi Udaivilas (Indija), The Spa u hotelu Heubad (Italija), The Spa na otoku Azuri Quilalea (Mozambik) te Mövenpick Resort&Spa na Mrtvom moru (Jordan).

Prema ocjeni Premier Travellera, Welness Hotel Aurora je bogatstvo biljnih vrsta Lošinja iskoristio kao inspiraciju za stvaranje vlastitih unikatnih tretmana. Posebnost wellnessa čini jedinstveni koncept koji nije vezan za neki kozmetički brand, već se temelji na jednostavnim, posve prirodnim, tzv. Signature pripravcima, tretmanima i masažama inspiriranim prirodom lošinjskog arhipelaga.

“Sva kozmetika spravlja se na licu mjesta, pred klijentom prema jednostavnim recepturama, uz korištenje hrvatskih proizvoda od maslinova do eteričnih ulja, a osmislili smo i naše masaže koje promoviraju Lošinj i lošinjski arhipelag. Kad tome dodamo stručnost i osmijehe naših djelatnika, pomno osmišljene rituale i priču o Lošinju nastaje doživljaj koji će gost dugo pamtiti”, rekla je Anamarija Pažin Morović, aromaterapeut i osnivačica Laurus SlowSPA.

Jedinstvenost ovog koncepta čine radionice prirodne kozmetike i aromaterapije na kojima gost sam sebi spravlja jednostavne pripravke za kućni wellness. Također, gostima je dostupna i vlastita linija potpuno prirodnih mirisa Slow Spa slatka naranča i lavandin, nastalih u suradnji s Turističkom zajednicom grada Malog Lošinja. Tako je u prvoj fazi kreiran jedinstveni, prirodni miris za hotel, dok je nakon pozitivnih reakcija gostiju nastao i miris za dom koji gost može ponijeti kao suvenir.



Pisane vijesti