Više od 400 tisuća obožavatelja Facebook stranica HTZ-a

Slika /arhiva/111004-fb-nasl.jpg

Dobre pokazatelje ove turističke sezone prate i više nego odlični pokazatelji na Facebooku. Stranica www.facebook.com/croatia.hr kojom Hrvatska turistička zajednica promovira naše destinacije i regije, uvjerljivo je najpopularnija hrvatska stranica na društvenim mrežama s više od 400 tisuća obožavatelja. 
                              
Zahvaljujući atraktivnom dizajnu i iznimno kvalitetnim sadržajima, te stalnoj interakciji s obožavateljima, ova je stranica, smao u posljednjih godinu dana zabilježila više od 240 tisuća novih korisnika. Posjetitelji su prepoznali potencijal ovih stranica, mogućnost neposredne razmjene iskustava i dobivanja kvalitetnih preporuka.

Hrvatska turistička zajednica pokrenula je projekt www.facebook.com/croatia.hr početkom lipnja 2009. godine, prepoznajući potencijal nastupa na društvenim mrežama, gdje se redovito objavljuju zanimljivosti, vijesti i događanja vezana za Hrvatsku kao atraktivno turističko odredište. Korisnici mogu sudjelovati u nagradnim igrama, pratiti i komentirati sve sadržaje te koristiti razne tematske aplikacije.

Facebook stranica www.facebook.com/croatia.hr otvorena je i za sve turističke subjekte u Hrvatskoj, koji ovim putem mogu predstavljati svoju ponudu. Hoteli, kampovi, privatni iznajmljivači, organizatori manifestacija i drugi mogu se besplatno promovirati na ovoj stranici Hrvatske turističke zajednice uz zajamčenu veliku vidljivost i impresivan broj gostiju koji prati ove sadržaje.

Pored prisutnosti na Facebooku, sve je zapaženija aktivnost Hrvatske turističke zajednice i u manjoj, ali vrlo utjecajnoj društvenoj mreži Twitteru.

 



Pisane vijesti