Više od 170 oglasa na 3. online sajmu poslova u turizmu

Slika /z_Slike/z_logos/mojposao_logo.JPG

Više od 170 različitih oglasa za posao u turizmu nudi se zainteresiranima na 3. online Sajmu poslova u turizmu, a zaposlenike na taj način traže brojne hotelske kuće do 27. veljače u ponoć, izvijestio je u srijedu portal MojPosao. Sajam se održava na web stranicama tog portala i dostupan je putem svih uređaja, pri čemu se na oglase prijavljuje putem kratkog obrasca, a postoji i mogućnost 'chata' s poslodavcima. "Ove godine imamo više od 170 oglasa za posao, za stalno ili na određeno vrijeme u hotelima, restoranima, turističkim agencijama te drugim turističkim i ugostiteljskim objektima, a tvrtki-izlagača koji nude poslove na sajmu odnosno zapošljavaju imamo više od 35", kažu s tog portala.

Traže se pritom konobari, kuhari, djelatnici na recepciji, voditelji restorana, animatori, slastičari, pomoćno osoblja u kuhinji i sobarice, a ima oglasa i za pripravništva za buduće hotelske menadžere te za poslove koji nisu primarno turistički, ali su potrebni hotelima, poput farmaceuta, tehničara u održavanju, prodajnih menadžera i drugih.

Na Sajmu se predstavlja i EduCentar.net, portal s ponudom edukativnih programa, a na virtualnim štandovima osim poslova, mogu se pronaći i iskustva zaposlenika, galerija fotografija i/ili video budućeg radnog okruženja.

Sajam poslova u turizmu portal MojPosao pokrenuo je u suradnji s brojnim tvrtkama, koje su ujedno i virtualni izlagači, a već od prvog sajma se pokazalo da je to dobar način za spajanje poslodavaca i tražitelja poslova uoči početka turističke predsezone, pogotovo s obzirom na raširenost korištenja interneta u Hrvatskoj. (Hina)

Pisane vijesti