Villa Meneghetti među 10 najbolje ocijenjenih hotela na svijetu

Slika /arhiva/Villa_Meneghetti_bale.jpg

Portal svjetskog hotelskog rezervacijskog servisa www.booking.com pokrenuo je posebnu kampanju pod nazivom „The Booking truth“ koja promovira najbolji smještaj na svijetu pod krilaticom „The Best of Booking’s Best“. Objekti su kategorizirani u nekoliko kategorija, a Hrvatska ima svog predstavnika u najzahtjevnijoj - najbolje ocijenjeni hoteli na svijetu. Tako je odlično 8. mjesto zauzela Villa Meneghetti iz Istre kao jedini hotel iz Hrvatske koji je dobio ovo međunarodno priznanje korisnika, čime je uvršten na popis 10 najboljih hotela na svijetu.

Portal svjetskog hotelskog rezervacijskog servisa www.booking.com pokrenuo je posebnu kampanju pod nazivom „The Booking truth“ koja promovira najbolji smještaj na svijetu pod krilaticom „The Best of Booking’s Best“.

Objekti su kategorizirani u nekoliko kategorija, a Hrvatska ima svog predstavnika u najzahtjevnijoj - najbolje ocijenjeni hoteli na svijetu.

Tako je odlično 8. mjesto zauzela Villa Meneghetti iz Istre kao jedini hotel iz Hrvatske koji je dobio ovo međunarodno priznanje korisnika, čime je uvršten na popis 10 najboljih hotela na svijetu.

„Uvrštenje Ville Meneghetti među 10 najboljih hotela na svijetu ukazuje na činjenicu kako se naša turistička ponuda razvija u pozitivnom smjeru i da Hrvatska na turističkoj karti svijeta zauzima sve važniju poziciju. Na ovaj se način, polako ali sigurno, približavamo ostvarenju naših ciljeva, posebice onome koji se odnosi na ulazak Hrvatske među 20 turistički najkonkurentnijih zemalja svijeta“, rekao je ministar turizma Darko Lorencin.



Pisane vijesti