​Velika promocija Hrvatske u novom broju tipTravel magazina

Slika /AA_2018_b-fotke/2019 vijesti/tipTravel 026 HR.jpg

Teme o hrvatskim primorskim i kontinentalnim destinacijama, kao i o manje znanim turističkim adutima i novim projektima koji će u skorije vrijeme upotpuniti turističku ponudu Hrvatske, ispunjavaju stranice svih izdanja 26. broja tipTravel magazina - hrvatskog, engleskog i njemačkog. Kroz glavnu temu broja predstavljena je zelena ogrlica koja okružuje hrvatsku metropolu, Zagrebačka županija, satkana od prirodnih ljepota, kulturno-povijesnih bisera i stoljetne tradicije.

Na ukupno 20 stranica svakog od izdanja magazina predstavljene su atrakcije i glavni aduti gradova, gradića i mjesta tzv. zagrebačkog zelenog prstena, omiljene izletničke destinacije Zagrepčana i njihovih sve brojnijih gostiju.
 
Podjednako velika tema posvećena je i krajnjem jugu Hrvatske, Dubrovačko-neretvanskoj županiji, i njezinim turistički manje znanim područjima - dolini Neretve i novim projektima koji će oplemeniti njezinu ponudu, kao i Stonu, čuvaru svjetskih blaga. Tema obrađuje i pelješku vinsku priču, etno riznicu srca Korčule (u Blatu) te budući Muzej zlata i srebra Smokvica koji je u intenzivnoj izgradnji u Smokvici na otoku Korčuli. Novi adut hrvatskog juga bit će i Zavičajna kuća Dubrovačkog primorja, kulturni doživljaj koji će posjetitelje Slanog, kao i cijelog Dubrovačkog primorja, na zanimljiv način upoznati s tradicijom i poviješću tog kraja.
 
Čitatelji iz više od 130 zemalja svijeta pozvani su, između ostalog, da posjete i Šibensko-kninsku županiju, gradove Šibenik i Vodice, da zaplove Nacionalnim parkom Kornati, na biciklu istraže Nacionalni park Krka, odmore se na rajskim plažama srednje Dalmacije, upoznaju otok Korčulu, a kada se zažele svježine i novih doživljaja, da se upute i do kontinentalnih bisera Hrvatske - šarmantnog Varaždina, pitomih brežuljaka Bilogore i Hrvatskog zagorja pa sve do Ogulina i Plitvičkih dolina.
 
Podsjećamo, tipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku te je svim čitateljima besplatno dostupan za čitanje. Sva izdanja magazina je moguće pronaći na platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na aplikaciji u AppStore-u, koju je moguće besplatno preuzeti (dovoljno je upisati "tipTravel"). Putem aplikacije je, zbog interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin se nalaze i na web stranici: www.tiptravelmagazine.com

Ostale vijesti