Velika online promocija Hrvatske kroz novi tipTravel magazin

Slika /AAA_2020_ABC/a_fotke/tipTravel cover 027 HR.jpg

S ciljem kvalitetne, snažne i atraktivne promocije Hrvatske, njezine turističke ponude i atrakcija, i novi broj tipTravel magazina inspiriran je Hrvatskom u svojim izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku. 

Svojim besplatnim online izdanjima, pozicioniranim na Issuu.com platformi te na aplikaciji AppStore, magazin dopire do čitatelja iz više od 140 zemalja svijeta, pa je riječ o velikoj online promociji Hrvatske kako na domaćem, tako i na stranim tržištima. Sve poveznice na digitalni magazin nalaze se i na web stranici: www.tiptravelmagazine.com
 
Kroz glavnu temu broja pod naslovom "Putovanja strast, Hrvatska inspiracija" promoviraju se najjači turistički aduti i proizvodi Hrvatske: plaže, jedrenje, aktivni odmor, nacionalni parkovi i parkovi prirode, kultura, gastronomija i enologija, filmski turizam, zdravstveni turizam i jedinstvenosti, odnosno manje poznate atrakcije Hrvatske. Kroz temu se poziva domaće, ali i čitatelje diljem svijeta da posjete hrvatske destinacije i iskuse jedinstvene doživljaje.
 
U svojem sadržaju magazin promovira i vrijednu UNESCO baštinu Hrvatske, turističku ponudu Baške Vode i Promajne, izlet u Sisačko-moslavačku županiju ...
 
Čitatelji će u njemu pronaći i savjete za odgovorno putovanje u ovim izazovnim vremenima, kao i korisne informacije i preporuke vezane uz dolazak u Hrvatsku.
 
Poveznice na novi broj tipTravel magazina:
HR: https://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine027hr/1?fr=sZTM2Mzc0NTAzOA
EN: https://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine027en/1?fr=sN2U4ZjE1ODExNjQ
DE: https://issuu.com/tiptm/docs/tiptravelmagazine027de/1?fr=sY2YxNTE1ODExNzg
 
Aplikacija u AppStore:
http://itunes.apple.com/us/app/tiptravel-magazine/id687683733

Ostale vijesti