Veleposlanik Ekvadora u posjetu Ministarstvu turizma

Slika /arhiva/1-05_IGP0117.jpg

Veleposlanik Ekvadora NJ.E. Jaime Augusto Barberis, u nastupni posjet Ministarstvu turizma stigao je nakon što je predsjedniku RH prof. dr. sc. Ivi Josipoviću predao vjerodajnice. Tako je, u jednom od prvih posjeta kao veleposlanik Ekvadora, istaknuo da i Ekvador, kao i Hrvatska, razvija različite oblike turizma, a svoj turizam temelji na očuvanju prekrasne prirode te raznolike kulturne baštine. Njegova je želja razmjena iskustava s Hrvatskom te jačanje bilateralnih odnosa. U Ministarsvu turizma primili su ga zamjenik ministra Oleg Valjalo te pomoćnik ministra Želimir Kramarić.

Veleposlanik Ekvadora NJ.E. Jaime Augusto Barberis, u nastupni posjet Ministarstvu turizma stigao je nakon što je predsjedniku RH prof. dr. sc. Ivi Josipoviću predao vjerodajnice.

Tako je, u jednom od prvih posjeta kao veleposlanik Ekvadora, istaknuo da i Ekvador, kao i Hrvatska, razvija različite oblike turizma, a svoj turizam temelji na očuvanju prekrasne prirode te raznolike kulturne baštine. Njegova je želja razmjena iskustava s Hrvatskom te jačanje bilateralnih odnosa.

U Ministarsvu turizma primili su ga zamjenik ministra Oleg Valjalo te pomoćnik ministra Želimir Kramarić.

Zamjenik ministra turizma Valjalo rekao je da je upravo jedan od ključnih ciljeva hrvatskog turizma produljenje turističke sezone kroz razvoj eko te kongresnog turizma.

Istaknuo je i kako će se založiti da se međusobno povežu turoperatori te nacionalne turističke zajednice ove dvije zemlje kako bi razmijenile informacije o promociji i strategiji turizma.



Pisane vijesti