Valamar uveo online booking u kampove

Slika /arhiva/valamar.gif

Hotelska menagement kompanija 'Valamar hoteli i ljetovališta' uvela je početkom ovog tjedna sustav online bookinga u dva od devet kampova kojima upravlja na hrvatskom Jadranu - porečki 'Lanternacamp' i vrsarski 'Turist'.

U narednim godinama, izvijestili su danas iz Valamara, sustav online bookinga i e-prodaje, kojeg su razvili u suradnji s porečkom informatičkom tvrtkom Infosit, planiraju uvesti i u ostale kampove Valamar Grupe.

Uvođenje tog, kako kažu, inovativnog sustava, Valamar osim na praćenju međunarodne prakse prodaje kampova temelji i na provedenom istraživanju među svojim kamp gostima, od kojih više od 50 posto, kako se pokazalo, koristi Internet pri planiranju odmora.

Stoga očekuju znatno unaprijeđenje procesa prodaje kamp mjesta i usluga.

Valamar Grupa upravlja s 40 turističkih objekata na jadranskoj obali, odnosno s 23 hotela, 8 apartmanskih naselja te 9 kampova, što je, kako napominju, zajedno trenutno najveći turistički portfelj pod jedinstvenim upravljanjem u Hrvatskoj.

U tim je objektima ukupno 39 tisuća kreveta ili 9 posto ukupnih hrvatskih smještajnih kapaciteta, u njima se godišnje ostvari oko 3,8 milijuna noćenja, a zapošljavaju stalnih 2.800 zaposlenika.

Kompanija 'Valamar hoteli i ljetovališta' upravlja turističkim kapacitetima u vlasništvu Dom Holdinga i Valamar Grupe, koju čine hotelske tvrtke 'Riviera Holding' iz Poreča, 'Rabac' iz Rapca, 'Zlatni otok' s Krka, 'Puntižela' iz Pule te dubrovački 'Dubrovnik-Babin kuk'. U grupi je i tvrtka 'Valamar turistički projekti', zadužena za upravljanje investicijama u portfelju. (Hina)



Pisane vijesti