Valamar Rivijera gradi hotelski 'event' ili kongresni centar u Poreču

Slika /AA_2018_b-fotke/2019 vijesti/H20161102001572.jpg

Hotelska grupacija Valamar Rivijera do proljeća 2021. planira dovršenje gradnje i otvorenje najvećeg hotelskog 'event' ili centra za događanja u Istri, u Poreču, najavili su iz te grupacije. "Pical Convention Center" moći će primiti do 1200 ljudi i prilagoditi se konferencijama, seminarima, sastancima, izložbama i drugim događanjima.

Osim velike kongresne dvorane, nudit će i sedam soba za sastanke, vrhunsku opremu za zvuk i tehnologiju.

"Pical Convention Center gradimo u sklopu najvećeg projekta u hrvatskom turizmu Hotela Pinea, kojim želimo donijeti novu kvalitetu porečkom turizmu i osnažiti njegovo pozicioniranje kao jedne od najprestižnijih destinacija na Jadranu. MICE segment turističkog poslovanja omogućuje produženje turističke sezone, dovodi goste zainteresirane upoznati i doživjeti destinaciju i naša je misija pružiti im najbolju uslugu organizacije događanja i boravka u Poreču", poručio je potpredsjednik za prodaju i marketing u Valamar Rivieri Davor Benko.

Iz Valamara dodaju da će u sklopu Hotela Pinea biti 514 smještajnih jedinica, a u njegovoj blizini ukupno još 1.100 jedinica smještaja za goste.

"Ukupna vrijednost investicije Valamarau Hotel Pinea, čiji je dovršetak planiran za sezonu 2021., iznosi 790 milijuna kuna. Uz već realizirana ulaganja u prethodnom razdoblju, Valamar na porečkoj Pical Rivijeri, koja uz Hotel Pinea obuhvaća prošle godine otvoreni Valamar Collection Marea Suites te Valamar Parentino Hotel (bivši Zagreb), planira ukupno ulaganje od oko 1,5 milijardi kuna", zaključuju iz Valamara. (Hina/FaH)

Ostale vijesti