Valamar Riviera proslavila 65. obljetnicu i otvorila novu upravnu zgradu

Slika /AA_2018_b-fotke/vijesti/180612_Valamar_1.jpg

Turistička kompanija Valamar Riviera u petak je prigodnom svečanošću proslavila 65. obljetnicu, a tom je prigodom postavljena i izložba o njezinoj povijesti te je u Poreču otvorena i nova upravna zgrada tvrtke. "Valamar je danas lider u odmorišnom turizmu regije, među deset je najvećih poduzeća u Hrvatskoj prema tržišnoj kapitalizaciji, vodeći je investitor u hrvatski turizam, veliki izvoznik i važan partner hrvatskom gospodarstvu", rekao je na prigodnoj svečanosti predsjednik Uprave Valamar Riviere Željko Kukurin. 

Istaknuo je da kompanija i dalje želi rasti i biti pozitivan primjer zajednici u kojoj posluje te da nastavlja po svojoj "istoj formuli" - ulaganje u radnike i kvalitetu te u razvoj proizvoda i destinacija na društveno odgovoran i održiv način. 

Valamar u svojim objektima na dan može smjestiti oko 57 tisuća gostiju, a u visokoj sezoni zapošljava više od 6600 radnika.

U lipnju ove godine Valamar je predstavio novu brend-strategiju i brend-identitet pod sloganom "All you can holiday" te pet novih brendova svojih proizvoda i usluga.

Iz Valamar Riviere ističu da su vodeći investitor u turizmu u Hrvatskoj s uloženih više od četiri milijarde kuna te najavljuju da će do kraja godine predstaviti novu strategiju razvoja do 2022. godine.

U povodu 65. obljetnice postavljena je i izložba o povijesti kompanije, koja je osnovana u Poreču 1953. godine pod nazivom Riviera. Od tadašnjih 198 postelja u Poreču i na otoku Sv. Nikoli te 20-ak zaposlenika u prvoj sezoni, Valamar Riviera je narasla do kompanije s 33 hotela i ljetovališta te 15 kampova u šest destinacija od Istre i Kvarnera do Dubrovnika.

Valamar Riviera danas je službeno otvorila i novu upravnu zgradu u Poreču, gdje su smješteni svi njezini korporativni sektori i gdje radi gotovo 400 radnika. (Hina)

Pisane vijesti