Uspješno odrađena roadshow prezentacija hrvatskog turizma u Gentu

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

Nakon što je Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Belgiji u suradnji s TZ Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije organiziralo roadshow prezentaciju na kolodvoru u Bruxellesu, odrađene su još dvije slične roadshow prezentacije i to u Antwerpenu i u Gentu.

Prezentacija u Gentu održana je na jednom od najprometnijih belgijskih kolodvora s više od  100.000 putnika dnevno. Hrvatska je jedino turističko odredište koje se ovom prigodom predstavilo na ovoj lokaciji i na ovaj način.

S obzirom na središnju poziciju unutar kolodvora te znatnu frekvenciju putnika, posjećenost je oba dana prezentacije bila izvrsna te su podijeljeni brojni promidžbeni materijali. Posjetitelji su iskazali velik interes za hrvatskom turističkom ponudom i želju da svoj odmor provedu u nekom od brojnih hrvatskih odredišta. Također valja napomenuti da prema posljednjim podacima Udruge belgijskih turoperatora 40 posto Belgijanaca još nije donijelo odluku gdje i kako će provesti svoj odmor, pa stoga vjerujemo da će se neki zahvaljujući ovoj promidžbi odlučiti da svoj odmor provedu upravo u Hrvatskoj.

 



Pisane vijesti