UNPAH: Seminari dodatne edukacije za povećanje kvalitete turističkih usluga

Slika /arhiva/unpah-logot-2.jpg

Udruga nezavisnih putničkih agenata (UNPAH), u razdoblju od 26. travnja do 6. svibnja 2010. godine, organizira tri seminara s ciljem dodatne edukacije za povećanje uslužne izvrsnosti, kao i stjecanje specifičnih specijalističkih znanja, uz dodjelu međunarodno priznatih certifikata
 


Za povećanje kvalitete pružanja usluga nužna je kontinuirana edukacija djelatnika turističkih tvrtki, posebice hotelskog osoblja i osoblja turističkih agencija koji su u neposrednom kontaktu s tržištem, naglasili su organizatori.

Hrvatski turizam izložen je sve oštrijoj konkurenciji i izazovima promjena u ponudi i potražnji na međunarodnom turističkom tržištu, pri čemu kvaliteta ponude, a posebice kvaliteta u pružanju usluga postaje ključni čimbenik konkurentnosti.
 
Seminari su namijenjeni djelatnicima turističkih agencija, kao i djelatnicima hotelskih tvrtki koji su zainteresirani za proširivanje postojećih i usvajanje novih znanja koja će pridonijeti povećanju kvalitete njihovih usluga. Dodatna edukacija kadrova posebice je potrebna za segment MICE (Meetings, Incentives, Conventions and Exhibitions) u kojem Hrvatska ima velike mogućnosti, koje do sada nisu iskorištene u dovoljnoj mjeri.
 
Seminari: 
  • Stjecanje stručnih znanja za povećanje uslužne izvrsnosti u turizmu – „Five Star Attitude Course“ (26. i 27. travnja 2010.
  • Prvi stupanj edukacije za MICE organizatore – „Creating Meeting Industry Champions for the Future I“ (28. do 30. travnja 2010.
  • Drugi stupanj edukacije za kongresne organizatore – „Creating Meeting Industry Champions for the Future II“ (2. do 6. svibnja 2010.
Sudionici će također moći polagati i ispit CDMP  (Certified Diverse Meeting Planner), jedini ispit namijenjen profesionalnim organizatorima kongresa u Hrvatskoj.
 
Predavačica na sva tri seminara, koji se održavaju u hotelu Rixos Libertas, Dubrovnik, je Linda Pereira, vrhunski, međunarodno priznati, stručnjak za edukaciju u turizmu.
 
Pokrovitelj održavanja ovih seminara je Hrvatska gospodarska komora, a uz UNPAH, suorganizatori su Hrvatska turistička zajednica (HTZ) i Turistička zajednica grada Zagreba.


Pisane vijesti