U Zagrebu u ožujku međunarodna konferencija o hotelijerstvu

Slika /arhiva/the-P-world-L.jpg

U Zagrebu će se sredinom ožujka održati jedna od dosad najvažnijih u Hrvatskoj međunarodnih konferencija o hotelskoj industriji i najnovijim trendovima u poslovanju hotelijerstva "Future Hotels 2012" koja će u organizaciji međunarodne agencije "The P World" okupiti više od stotinu domaćih i inozemnih sudionika, među kojima i predstavnike nekih od najvećih svjetskih hotelskih grupacija. Doznaje se to iz tvrtke Horwath HTL Zagreb, koja je glavni sponzor te konferencije, te iz agencije "The P World" koja ima sjedište u Dubaiu, a uz Prag u zadnjih godinu dana ured i u Skopju odakle pokriva regiju Balkana.

"Future Hotels 2012" održat će se 16. ožujka u zagrebačkom hotelu The Regent Esplanade, a očekuju se izlaganja vodećih stručnjaka hotelske industrije iz globalnih hotelskih kompanija i distribucijskih mreža, poput Hyatta, InterContinentala, Accora, Kempinskog, TripAdvisora, Expedie, Google-a i drugih.

Među sudionicima se očekuju i direktori hotelsko-turističkih tvrtki, menadžeri marketinga i prodaje, investitori zainteresirane za razvoj hotelijerstva i turizma te drugi predstavnici relevantnih institucija.

Osim o trendovima i razvoju hotelske industrije bit će govora i o drugim aktualnim temama poput generiranju prihoda, kvaliteti usluga, društvenim mrežama, marketingu i odnosima s javnošću te dizajnu u hotelskoj industriji.

Održat će se i panel "Što je budućnost hotela" na kojem će svjetski stručnjaci govoriti o svojim pogledima, s fokusom na jugoistočnu Europu. (Hina)



Pisane vijesti