U Zagrebu održan nacionalni Info dan Erasmus+: Sport

Slika /2022_photo_ilustrac/220302_mints1.jpg

Ministarstvo turizma i sporta 1. ožujka 2022. održalo je nacionalni Info dan za potencijalne prijavitelje na Poziv Erasmus+: Sport, na kojem je uživo prisustvovalo više od 50 sudionika, dok su svi zainteresirani program mogli pratiti i putem online prijenosa.

Okupljene je u ime Ministarstva turizma i sporta pozdravio državni tajnik Tomislav Družak, koji je istaknuo kako se provedbom ovih stručnih radionica želi pomoći što većem broju dionika u sustavu sporta u realizaciji njihovih projekata. Također je naglasio i dosadašnju iznimnu uspješnost hrvatskih prijavitelja u sklopu ovog Programa.



Sudionici Info dana dobili su informacije o samom Erasmus + programu, o dosadašnjim rezultatima hrvatskih prijavitelja u okviru ovog programa, sve relevantne informacije o pozivu Erasmus+ Sport za 2022. godinu, ovogodišnjim prihvatljivim aktivnostima, prioritetima i procesu prijave projektnih prijedloga, a također i o mogućnostima sufinanciranja projekata u sklopu Javnog poziva za sufinanciranje projekata organizacija civilnog društva, ugovorenih u okviru programa Europske unije i inozemnih fondova.

Na Info danu predstavljeni su i primjeri dobre prakse, od ideje do projektne prijave i provedbe Erasmus+ sport projekata, a o svojim iskustvima govorili su Valentina Novosel (Zagrebački savez sportske rekreacije Sport za sve), Boris Gnjidić (Košarkaški klub Dubrava) te dr.sc. Sandra Čičić (Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb).

Rok za podnošenje projektnih prijava je 23. ožujka 2022. godine, a sve prezentacije s Info dana možete pronaći u nastavku:



Pisane vijesti