U veljači se otvara prvi hostel na Opatijskoj rivijeri

Slika /arhiva/opatija-by-bd.jpg

Opatijska rivijera u veljači će u Lovranu na mjestu hotela Meridional dobiti prvi hostel "Hostel Link" koji će prema očekivanju investitora, hotelske tvrtke Milenij hoteli, toj rivijeri dovesti nove, mlade urbane putnike.

Otvaranje tog hostela najavili su danas iz tvrtke Milenij hotela koja u to investira 5 milijuna eura, pretvarajući stari hotel u luksuzan moderan hostel sa 111 kvalitetno uređenih soba, a svaka će imati svoju kupaonicu, čime se razina usluge i koncept uobičajen za hostelski smještaj diže na višu razinu.

Radovi na uređenju tog hostela traju od rujna prošle godine, a nalazi se u blizini glavne lovranske plaže i nekoliko minuta pješice od stare lovranske jezgre.

U sklopu hostela bit će uređena i kuhinja za pripremu obroka, self-service praonica, recepcija s blagovaonicom, bar s vanjskom terasom, a imat će i parking i garderobu.

Cijeli projekt uređenja interijera i eksterijera realizira se u suradnji s talijanskim dizajnerima, a kako ističu iz Milenij hotela, svaki kat će imati svoju priču, boje i specijalnu rasvjetu, dok se posebna pažnja posvećuje uređenju vanjskih površina i hortikulturi.

Osim smještaja gostima će nuditi i različite programe, od urbanih festivala preko radionica i projekcija do drugih događanja koja će, kako očekuju, okupljati mlađu populaciju iz cijele Europe i svijeta. (Hina)



Pisane vijesti