Turistička zajednica Kvarnera osvojila dvije nagrade na svjetskom SKAL kongresu

Slika /AA_2018_b-fotke/logos/kvarner-logo-rl.jpg

Kvarnerskim turističkim djelatnicima dodijeljene su dvije nagrade na 80. svjetskom SKÅL kongresu u Miamiju te potvrđeno da će se sljedeći SKÅL kongres u listopadu 2020. održati na Kvarneru, javljaju iz Turističke zajednice Kvarnera. SKÅL International organizacija je turističkih menadžera s oko 15.000 članova u više od 500 klubova diljem svijeta.

Turistička zajednica Kvarnera osvojila je treće mjesto na međunarodnom SKÅL natječaju za održivi turizam, za europski Projekt očuvanja pomorske i ribarske baštine ne Kvarneru, (Mala barka 2)  dok je predsjednici Skal kluba Kvarner Ireni Peršić Živadinov dodijeljeno priznanje za doprinos razvoju međunarodnih odnosa u turizmu te njegovanje odnosa i povezivanje članica svjetskog SKAL udruženja.

81. svjetski SKAL kongres održat će se u Rijeci i Opatiji od 15. do 21. listopada 2020., kada će Rijeka biti Europska prijestolnica kulture, pa je izaslanstvo Kvarnera predstavilo program kongresa koji će nositi naslov “SKÅL kongres u Europskoj prijestolnici kulture”. Na skupu se očekuje oko tisuću sudionika, među kojima vlasnici velikih turističkih agencija i touroperatori.

Na ovogodišnjem kongresu potpisan je i partnerski sporazum o suradnji SKÅL Kluba Kvarner sa SKÅL Club-om Northern New Jersey iz SAD-a. Cilj je jačanje suradnje dvaju klubova, razvijanje poslovnih odnosa, pokretanje projekata od općeg i turističkog interesa. (Hina)

Ostale vijesti