Tjedan restorana Hrvatske

Slika /arhiva/013_tjedan-restorana.jpg

Sedmi American Express Tjedan restorana Hrvatske održava se od 4. do 13. listopada 2013. godine diljem Hrvatske. Ove godine u akciji sudjeluju čak 74 restorana koji zadovoljavaju stroge kriterije organizatora. Jelovnici svih restorana sudionika manifestacije i kontakti za rezervacije nalaze se na web stranici Tjedna restorana.

Manifestacija Tjedan restorana Hrvatske svake se godine širi po broju sudionika, vrhunskih restorana s odličnom ponudom. Tijekom Tjedna restorana gostima se nude posebno osmišljeni jelovnici, a svaki jelovnik je slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100 kuna, dok većina uključuje i aperitiv ili čašu vina.

Uz želju da se pridružimo svjetskom trendu ispijanja koktela prije večere, u akciju Tjedan restorana Hrvatske uključuju se hoteli visoke kategorije s hotelskim barovima. Pod sloganom “Na koktel u hotel”, za vrijeme trajanja akcije, hotelski će barovi svakog dana 100 minuta, od 18.00 do 19.40 sati, nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 do 25 kuna. U akciji sudjeluju: Esplanade Zagreb Hotel (Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar), Sheraton Zagreb Hotel (Cafe Imperial i Piano bar), ARCOTEL Allegra Zagreb (Joe's Bar), Double Tree by Hilton Hotel (Hilton), Spa Golfer Hotel iz Spa & sport resorta Sveti Martin i Hotel Amfiteatar iz Pule.

American Express Tjedan restorana inspiriran je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, čiji cilj je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastro scene Hrvatske.



Najave