Terme Sveti Martin startno mjesto posljednje etape utrke Tour of Croatia

Slika /arhiva/200415_svm_001.jpg

Danas je u Termama Sveti Martin održana konferencija za medije na kojoj je predstavljena utrka „Tour of Croatia 2015“, a upravo su LifeClass Terme Sveti Martin odabrane kao startno mjesto posljednje etape utrke "Tour of Croatia", najvećeg sportsko-turističkog događanja u cijeloj Hrvatskoj u 2015. godini. „Tour of Croatia“ je međunarodna etapna biciklistička utrka koja će se održati od 22. do 26. travnja na trasi dugoj gotovo 900 kilometara duž Jadranske obale i unutrašnjosti Hrvatske. Posljednja, peta etapa kreće 26. travnja iz Termi Sveti Martin preko Svetog Martina na Muri, Čakovca i Preloga prema Markovom trgu u Zagrebu.

Konferenciji za medije prisustvovali su i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je naglasio važnost ove utrke za strateški razvoj turizma u Međimurskoj županiji, te Dan Vidošević, direktor prodaje i marketinga LifeClass Termi Sveti Martin koji je predstavio bogati program previđen za nedjelju 26. travnja. Pročelnik Upravnog odjela za društvene, protokolarne i europske poslove grada Čakovca, David Vugrinec spomenuo je biciklizam kao budućnost turizma u Međimurju, a njim se složio i načelnik općine Sveti Martin na Muri Franjo Makovec dodavši  da je „Tour of Croatia“ još jedno priznanje Međimurju i dokaz da se krećemo u pravom smjeru.

Kako bi svim zainteresiranima još više približili utrku „Tour of Croatia“, organizirana je i turistička vožnja po ruti na kojoj će se 26. travnja održati ovaj spektakl. Turistička vožnja će se održati 25. travnja prijepodne, a voziti će se kroz Čakovec, sa zaustavljanjem kod BAT-a, gdje je organizirani zabavni program za sve okupljene. Vožnja se nastavlja prema gradu Prelogu i hotelu Panorami gdje će se svi sudionici moći okrijepiti pićem, a nakon Preloga, vozi se natrag do Termi Sveti Martin gdje je organizirani ručak za sve sudionike.

 



Pisane vijesti