Svjetski stručnjaci zdravstvenog turizma na Crikvenica International Health Tourism Conference (CIHT), 7. i 8. studenoga

Crikvenica International Health Tourism Conference (CIHT) ove godine održat će se sedmi put zaredom, po prvi put u Hotelu Katarina u Selcu, 7. i 8. studenoga 2019. Vrhunski svjetski stručnjaci iz područja medicine, turizma, marketinga i obrazovanja raspravljat će o potencijalima, razvoju i izazovima zdravstvenog turizma.

Konferenciji će prisustvovati, između ostalog, osnivačica i predsjednica Medical Tourism Training Elizabeth Ziemba te vrhunski svjetski stručnjak za strateško brendiranje, marketing i iskustvo posjetitelja Doug Lansky. Brendiranje, marketing, zdravlje, turizam, teme su koje će dominirati ovogodišnjom konferencijom.

CIHT već sedam godina radi na međunarodnoj promociji Crikvenice i Hrvatske i postavlja ih visoko na ljestvicu destinacija zdravstvenog turizma u svijetu.

Domaćin ovogodišnjeg CIHT-a je Selce i njegov nedavno obnovljeni Hotel Katarina, čime CIHT upoznaje sudionike sa zdravstveno-turističkim potencijalima ostalih turističkih središta Rivijere Crikvenica.

CIHT konferencija produkt je rada i suradnje četiri ključne organizacije za zdravstveni turizam Kvarnera: Turističke zajednice Grada Crikvenice, Thalassotherapije Crikvenica, Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera i Poliklinike Terme Selce u suradnji s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i Sveučilištem u Rijeci.

Više potražite na službenim stranicama Konferencije.

Najave