Svečano najavljen program obilježavanja 170 godina turizma u Opatiji

Slika /arhiva/140314-op-press1.jpg

Bogat program događanja kojim će Opatija obilježiti 170 godina turizma najavljen je jučer na konferenciji za novinare, prigodno održanoj u Vili Angiolini, čijom je izgradnjom započeo kako opatijski, tako i hrvatski turizam.

Poseban gost na konferenciji bio je Zlatan Stipišić Gibonni, koji je postao promotor obilježavanja 170 godina turizma u Opatiji. Svojim potpisom u Zlatnu knjigu gostiju pridružio se brojnim slavnim i poznatim osobama koje su dolazile u Opatiju i nerijetko inspiraciju za svoj rad nalazile upravo u ovom gradu.

U sklopu svoje predstojeće koncertne turneje "20 th Century Man" u Njemačkoj i Nizozemskoj, Gibonni će promovirati Opatiju kao romantičnu destinaciju i na svakom od osam koncerata jednom paru pokloniti romantični vikend u Opatiji od 29. do 31. kolovoza, te ulaznicu za svoj koncert kojim će u Opatiji zatvoriti ljetnu sezonu u društvu svjetskih poznatih glazbenika.

Centralno događanje obilježavanja 170. godišnjice turizma održat će se od 19. do 21. srpnja, kao trodnevna manifestacija kojom će se Opatija vratiti u svoja zlatna vremena, ali i jasno biti vidljiva na turističkoj karti elitnih destinacija kroz nastupe poznatih svjetskih zvijezda.



Pisane vijesti