Sporazum o sufinanciranju projekta "Sigurna turistička sezona"

Slika /arhiva/12-sigurna-sezona-w.jpg

Tijekom Konferencije čelnika policija uoči turističke sezone, koja se u organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova održava u Puli, ministar turizma Veljko Ostojić i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, u petak 11. svibnja potpisat će sporazum o sufinanciranju projekta „Sigurna turistička sezona“. Ministarstvo turizma i ove je godine osiguralo iznos od 200.000 kuna za troškove smještaja pedesetak stranih policijskih službenika tijekom njihovog boravka u Republici Hrvatskoj, koji će zajedno s hrvatskim kolegama doprinositi osjećaju sigurnosti stranih i domaćih turista tijekom i ove turističke sezone.

Tijekom Konferencije čelnika policija uoči turističke sezone, koja se u organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova održava u Puli, ministar turizma Veljko Ostojić i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, u petak 11. svibnja potpisat će sporazum o sufinanciranju projekta „Sigurna turistička sezona“.

Ministarstvo turizma i ove je godine osiguralo iznos od 200.000 kuna za troškove smještaja pedesetak stranih policijskih službenika tijekom njihovog boravka u Republici Hrvatskoj, koji će zajedno s hrvatskim kolegama doprinositi osjećaju sigurnosti stranih i domaćih turista tijekom i ove turističke sezone. Ovime je Ministarstvo turizma dalo svoj doprinos u provedbi projekta „Sigurna turistička sezona“ i potvrdilo dobru suradnju s Ministarstvom unutarnjih poslova na ovom području.

Projekt se provodi od 2006. godine, a njegov je cilj postizanje maksimalne sigurnosti hrvatskih građana i stranih turista koji tijekom turističke sezone borave u Republici Hrvatskoj.
 



Pisane vijesti