Sporazum MINT-MUP: Sigurna turistička sezona

Slika /arhiva/mup-sigurna-TS.jpg

POZIV ZA NOVINARE

Ministar turizma Darko Lorencin sudjelovat će na svečanom otvorenju Konferencije čelnika policija uoči turističke sezone u odmaralištu MUP-a Valbandon, gdje će s ministrom unutarnjih poslova Rankom Ostojićem potpisati Sporazum o sufinanciranju projekta „Sigurna turistička sezona“ (16. 5. 2013. u 10 sati).

Izjave za medije predviđene su u 12,15 sati, (Dragonja 600, Valbandon).

Po završetku službenog programa, prvog dana Konferencije, ministar Lorencin će posjetiti TZ grada Buzeta te zajedno s gradonačelnikom Valterom Flegom i direktoricom TZ Buzet Nadom Prodan Mraković posjetiti imanje obitelji Karlić u mjestu Paladini, koja će im ispričati priču o najnovijem inovativnom turističkog proizvodu na području Buzeta – lovu na tartufe. Ministru će biti predstavljeni i ostali aktualni projekti s naglaskom na one koji su u fazi pripreme za apliciranje na fondove EU, a kroz koje će se razvijati zdravstveni, gastro i outdoor turizam grada Buzeta.

Dolazak novinara na imanje obitelji Karlić, (Paladini 14), predviđen je u 14 sati. 

Na kraju dana, ministar Lorencin sudjelovat će na svečanosti otvorenja Hotela&Casa Valamar Sanfior u Rapcu (17.00 sati, Rabac bb).

 



Najave