Splitskoj tvrtki Viator TUI CARS AWARD za najbolju rent-a-car uslugu

Slika /arhiva/190515_rentacar-tui.jpg

Svjetski turoperator TUI dodijelio je drugi puta nagradu TUI CARS AWARD za najbolju rent-a-car uslugu u 2014. godini splitskoj tvrtki Viator d.o.o., vlasniku brenda „Last minute rent a car“. „Kada ponovite uspjeh i po drugi puta dobijete nagradu za najbolju uslugu na svjetskoj razini od turoperatora TUI-a onda znate da je to veliko priznanje“, rekao je direktor tvrtke Viator d.o.o. Trpimir Botica.

Tvrtki Viator d.o.o. koja je osvojila nagradu za najbolju rent a car uslugu na svjetskoj razini čestitao je i ministar turizma Darko Lorencin te istaknuo kako je za uspjeh u uslužnom turističkom sektoru bitan timski rad. „S ljudima priča počinje, s njima završava. Osobni kontakt u industriji doživljaja kao što je turizam, predstavlja ključni segment koji je izrazito bitan za uspjeh tvrtke“, dodao je ministar turizma Darko Lorencin. 

TUI nagrade dodjeljuje svojim partnerima od 2003. godine, a ovoga je puta nagrada uručena u Frankfurtu početkom svibnja. Time je nagrađen i doprinos oplemenjivanju hrvatske turističke ponude, a zadovoljni korisnici najzahvalnija su promocija hrvatskih turističkih usluga kod nas i u svijetu. Nagradu je Viator d.o.o. osvojio u konkurenciji sa 100 globalnih partnera spomenutog turoperatora, zahvaljujući postotku od 99,7 % zadovoljnih korisnika.

„Naši partneri uložili su izniman trud i čast nam je dodijeliti TUI CARS AWARD tvrtkama koje cijene uslužnost prema našim klijentima“, rekla je menadžerica TUI Cars-a Beate Kuszewski i zahvalila kolegama iz Hrvatske na izvrsnim rezultatima. 

Last minute Rent a car prisutan je na tržištu već deset godina i mrežom poslovnica pokriva sve veće gradove u Hrvatskoj kao što su Split, Dubrovnik, Makarska, Zadar, Rijeka, Opatija, Pula i Zagreb.



Pisane vijesti