Solaris Hotelu Jakov "Zoover" nagrada

Slika /arhiva/120518-Solaris1.jpg

Solaris Hotel Jakov s Grand hotelom 4 opatijska cvijeta i Hotelom Bluesun Afrodita, najbolje je ocijenjeni hrvatski hotel na Zooveru, europskom portalu za rezervacije i ocjenu kvalitete usluga u turizmu. Solaris Hotel Jakov dobio je 9,1 od ukupno deset bodova te se - s Grand hotelom 4 opatijska cvijeta i Hotelom Bluesun Afrodita s kojima dijeli isti broj bodova - pozicionirao među prva tri na ljestvici od ukupno deset hrvatskih hotela, te je dobitnik Zoover nagrade za 2012. godinu. Dobre ocjene dobilo je i šest Valamarovih hotela koji su ušli među 'Top 10 hotela u Hrvatskoj', i to Valamar Dubrovnik President, Allegro u Rapcu i četiri porečka hotela Valamar Club Tamaris, Valamar Diamant, Valamar Crystal i Valamar Rubin. Najbolji Valamarov hotel prema mišljenju korisnika Zoovera, kako napominju iz Valamara, je Valamar Club Tamaris.

Hotel je poseban, a njegovo osoblje strastveno obavlja svoj posao napisali su gosti na Zoover holiday reviews, europskom portalu za rezervacije i ocjenu kvalitete usluga u turizmu o Solaris Hotelu Jakov, jednom od pet hotela u sklopu Solaris Beach Resorta. Resort izgleda čak i bolje nego prošle godine, a pogotovo njegove sunčane plaže. Hrana je vrlo dobra, a osoblje hotela je ljubazno i uslužno, napisao je na portalu gost iz Italije. Na gosta iz Francuske hotel je ostavio jako dobar dojam, svidio mu se program zabave, a oduševio se okruženjem i Solaris plažama, te mu je bilo žao što nije mogao ostati dulje od četiri dana.

Nagrada Zoover priznanje je za dosadašnje ulaganje u kvalitetu, ali i poticaj za nastavak u istom smjeru, istaknuo je Antonio Šimac, direktor Solaris Hotela Jakov. Solaris Beach Resort smješten je šest kilometara od središta Šibenika, a njegovih pet hotela -  Ivan 4*, Niko 4*, Jure 4*, Andrija 4* i Jakov 3* ukupno broje 1298 soba. Osim hotelskog smještaja tu je i nagrađivani kamp, Yacht marina te Villa Kornati i Villa Dalmatian Stars. Solaris hoteli dobili su imena po graditeljima šibenske Katedrale sv. Jakova - Juraju Dalmatincu, Nikoli Fiorentincu, Andriji Alessiju, te zaštitniku katedrale sv. Jakovu i svjetski poznatom kiparu Ivanu Meštroviću, koji je podrijetlom iz šibenske regije.  Zahvaljujući prekrasnom okruženju, privlačnim plažama te atrakcijama poput Dalmatinskog etno sela, koje se ne mogu naći u nijednom drugom resortu, Solaris Beach Resort je idealan odabir za odmor.



Pisane vijesti