Sjednica užeg Povjerenstva Vlade za turističku 2011. godinu – zračni promet

Slika /arhiva/mint.jpg

POZIV ZA NOVINARE

Pozivamo Vas na sjednicu užeg Povjerenstva Vlade RH, koja će se održati u subotu, 30. travnja, u 10,30 sati, u Zračnoj luci Zadar.

Tema sjednice užeg Povjerenstva Vlade RH za koordinaciju i praćenje pripremnih aktivnosti za turističku 2011. godinu, kojom će predsjedati ministar turizmaDamir Bajs, bit će provedba Akcijskog plana hrvatskog turizma i dopunskih mjera za predsezonu u zračnom prometu, odnosno pojačane promotivne aktivnosti u razdoblju predsezone s naglaskom na zračni promet.

Na sjednici će biti prisutni i državni tajnik za turizam Branko Grgić, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić, državni tajnik za promet pri Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture Danijel Mileta, direktor Croatia Airlines-a Srećko Šimunović, predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija Boris Žgomba, predsjednik Udruge nezavisnih putničkih agenata Hrvatske Zlatko Kukec, te predstavnici Ministarstva unutarnjih poslova, Agencije za civilno zrakoplovstvo i svih hrvatskih zračnih luka.

Nakon sjednice, ministar Bajs će u 12 sati otvoriti novoobnovljeni Omladinski hostel Zadar, Obala kneza Trpimira 76, Zadar.



Najave