SJEDNICA UŽEG POVJERENSTVA VLADE ZA TURISTIČKU 2010. GODINU

Slika /arhiva/mint.jpg
POZIV ZA NOVINARE

Pozivamo Vas na sjednicu užeg Povjerenstva Vlade koja će se održati u srijedu, 7. srpnja, s početkom u 12 sati, u restoranu „Adriatic Grašo“, Uvala baluna bb, Split.

Tema sjednice užeg Povjerenstva Vlade RH za koordinaciju i praćenje aktivnosti za turističku 2010. godinu, kojom će predsjedati ministar turizma Damir Bajs, bit će priprema i provedba mjera Programa za turističku 2010. godinu, s naglaskom na nautički turizam. Nakon sjednice predviđen je obilazak gradilišta ACI marine Split.

Na sjednici će prisustvovati i državni tajnik za turizam Branko Grgić, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić, župan Splitsko-dalmatinske županije Ante Sanader, dužnosnici Ministarstva mora, prometa i infrastrukture te Ministarstva unutarnjih poslova, predstavnik Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, kao i predstavnici Udruženja hrvatskih marina, ACI-a, Državnog inspektorata, Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske gorske službe spašavanja, Jadrolinije, Zajednice lučkih uprava te Agencije za obalni i linijski promet.


Najave