Sjednica Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

POZIV ZA MEDIJE

Pozivamo vas na 45. sjednicu Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice koja će se održati 26. svibnja (utorak), na Event Shipu Nada, s početkom u 12.30 sati (Biograd na Moru, Obala kralja Petra Krešimira IV.).

Na dnevnom redu sjednice biti će, između ostaloga, prijedlog oglašavanja u promotivnim kampanjama s javnim i privatnim sektorom u 2016. godini; prijedlog posebnih promotivnih i drugih strateških projekata u 2016. godini; prijedlozi potpora za projekte turističkih inicijativa i proizvoda te turističkih zajednica na turistički nerazvijenim područjima u 2015. godini.

Također, na sjednici će biti izneseno izvješće o tijeku promotivnih kampanja na emitivnim tržištima, izvješće o kreativnim rješenjima koja se koriste u kampanjama te izvješće o PR projektima u tijeku.

Napominjemo kako će za vrijeme trajanja sjednice brod ploviti prema NP Kornati gdje je predviđen prolazak kroz kornatski otočni arhipelag. Povratak u Biograd na Moru predviđen je oko 17.30 sati.

Uz članove Turističkog vijeća, sjednici će prisustvovati ministar turizma i predsjednik Hrvatske turističke zajednice Darko Lorencin te direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Ratomir Ivičić.

 



Najave