Servis dobrodošlice na graničnim prijelazima

Slika /arhiva/100701-service-htz.jpg

U cilju što bolje informiranosti gostiju pri ulasku u našu zemlju, Hrvatska turistička zajednica će i ove godine u suradnji sa sustavom turističkih zajednica tijekom ljetnih mjeseci, za vrijeme trajanja vikenda, tradicionalno organizirati aktivnost dijeljenja promidžbenih materijala na najfrekventnijim graničnim prijelazima u Hrvatskoj.

Akcija „Servis dobrodošlice“ će trajati u razdoblju od 2. srpnja do 22. kolovoza 2010. godine (tijekom vikenda) i to na sljedećim graničnim prijelazima: Mursko Središće, Goričan, Bregana, Plovanija, Kaštel, Požane, Stara Gradiška, Slavonski Šamac, Udvar – Duboševica, Baranjsko Petrovo selo, Macelj, Donji Miholjac, Pasjak, Rupa, Brod na Kupi i na području Turističke zajednice Metkovića.

Servis dobrodošlice je odlično prihvaćena akcija od strane turista u kojoj informatori Hrvatske turističke zajednice dijele gostima na ulazu u zemlju promidžbeni materijal Hrvatske turističke zajednice i sustava turističkih zajednica te pružaju informacije o odredištima od kulturne, zabavne, sportsko – rekreativne i gastronomske ponude, pa sve do prometne povezanosti i raznih općih informacija.


Pisane vijesti