Sajam lova, ribolova i turizma Salori 2011.

Slika /arhiva/salori-2011-logo.jpg

Na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku od 15. do 17. travnja održati će se 8. sajam lova, ribolova i turizma Salori 2011. na kojem će izlagati stotinjak proizvođača lovne, ribolovne i turističke opreme, a bit će održano i niz pratećih manifestacija.

Na konferenciji za novinare, održanoj radi najave sajma, naglašeno je kako je upravo Osječko-baranjska županija među najbogatijima po ribljem fondu i divljači i izuzetno atraktivna turistička destinacija za lovni i ribolovni turizam.

Na sajmu će biti predstavljena i Slavonska kuća u kojoj će predstavnici malih obiteljskih gospodarstava prezentirati bogatu turističku ponudu ovoga dijela Hrvatske. Najavljeno je i sudjelovanje lovaca i ribolovaca te turističkih djelatnika iz gradova prijatelja Maribora i Subotice, te iz Bosne i Hercegovine.

Organizatori sajma lova i ribolova su Lovački savez Osječko-baranjske županije, Županijski sportsko ribolovni savez, Turistička zajednica Osječko-baranjske županije, Kinološko društvo Osijek, a uz potporu Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije.



Najave