Ruski zrakoplovi Ascent Travela slijeću na Zračnu luku Rijeka

Slika /arhiva/110412-zl-rijeka.jpg

TZ Kvarnera u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, Primorsko–goranskom županijom, lokalnim turističkim zajednicama s područja Kvarnera, zatim gospodarstvom, jedinicama lokalne samouprave i HGK Županijskom komorom Rijeka, te Obrtničkom komorom PGŽ nastavlja s prihvatom avio putnika koji s različitih tržišta pristižu u Zračnu luku Rijeka. 

Slijetanje zrakoplova iz Moskve na Zračnu luku Rijeka predviđeno je u subotu, 4. lipnja u 17,45 sati, te se na tom letu očekuje oko 165 putnika, za koje je TZ Kvarnera u suradnji s Turističkom zajednicom otoka Krka pripremila svečani doček koji uključuje nastup folklora i piće dobrodošlice za sve goste.

Nakon što su 15. travnja 2011. godine sletjeli na Zračnu luku Rijeka zrakoplovi avio kompanije „Ryanair“, dana 20. travnja sletjela je „Croatia Airlines“, a 30. travnja 2011. godine letovima iz Švedske (Stockholm, Goteborg, Luleå), sezonu je otvorio skandinavski Scandjet, potom je na Zračnu luku Rijeka sletio njemački Airberil, dok 4. lipnja 2011. godine sezonu otvara ruski Ascent travel.

Rezultat je to udruženih tržišnih aktivnosti u kojima je TZ Kvarnera prikupila, obradila i kandidirala HTZ-u ukupnu vrijednost oglašavanja u iznosu od 17 milijuna kuna (za sve modele) i to za 50-ak tvrtki s media planovima i programima na 15 tržišta.

Promocija Kvarnera u suradnji s Ascent travelom odrađena je web banner TZ Kvarnera na web stranicama Ascent travela u trajanju od 6 mjeseci, a u tijeku je i priprema studijskog putovanja agenata na Kvarner.


 



Pisane vijesti