Radionicom u Zagrebu završile jednodnevne stručne radionice natječaja za program Erasmus:+ Sport 2024

  • Slika /1_A_fotke_vijesti/240209_erasmuss1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Stručne radionice osmišljavanja i razrade projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaj za program Erasmus+: Sport 2024 u organizaciji Ministarstva turizma i sporta završene su radionicom u Zagrebu. Od objave Poziva Europske komisije na podnošenje prijedloga za program Erasmus+: Sport za 2024. održane su besplatne jednodnevne stručne radionice u Gospiću, Dubrovniku, Požegi i Zagrebu na kojima je sudionicima omogućeno stjecanje primjenjivih znanja za izradu projekata.

U prvom dijelu radionice, sudionici su saznali sve važne informacije o samom Pozivu, prihvatljivim aktivnostima, prijavi na portal Europske komisije te potrebnoj dokumentaciji.

U drugom djelu radionice održane su praktične vježbe izrade projektnog prijedloga te su sudionici, uz pomoć moderatora, razradili ključne elemente projektnih prijedloga u svim programskim područjima.

Rok za podnošenje prijedloga na natječaj za program Erasmus+: Sport za 2024. godinu za ključnu aktivnost 1 - mobilnost sportskog osoblja je 20. veljače 2024. godine u 12:00 sati, dok je rok za podnošenje prijedloga u okviru ključne aktivnosti 2 - suradnička partnerstva, mala partnerstva, neprofitna europska sportska događanja te jačanje kapaciteta u području sporta 5. ožujka 2024. u 17:00 sati.

Želimo svim potencijalnim prijaviteljima puno uspjeha u razradi i prijavi projektnih ideja.
 

Priopćenja