Rabačkom hotelu Valamar Sanfior priznanje za prvoklasne usluge u sezoni 2006.

Slika /arhiva/ValamarSanfior.jpg

Rabački hotel Valamar Sanfior, u vlasništvu Rapca d.d. koji posluje unutar Valamara, najveće turističke grupacije u Hrvatskoj, dobitnik je priznanja za prvoklasne usluge u sezoni 2006. od češkog turoperatora Vitkovice tours. Priznanje je na turističkom sajmu "Holiday World 2007." održanom u veljači 2007. u Pragu, preuzeo predstavnik Rapca d.d. Flaviano Miletić.

Priznanja za prvoklasne usluge najboljim hotelima na Jadranu rezultat su procjene gostiju i agencije. U konkurenciji za 11 nagrada bilo je ukupno 250 hotela iz Hrvatske i Crne Gore.

Valamar Sanfior jedan je od najkvalitetnijih hotela u Rapcu i od obnove 1998. nekoliko je puta nagrađivan za kvalitetu usluga. Britanski turoperator Saga Holidays 2002. godine dodijelio mu je priznanje za izvrsnu hranu i uslugu u konkurenciji hotela s cijelog Mediterana. Iste godine, Saga Holidays uvrstila je Valamar Sanfior u deset najboljih hotela cijele Europe u kategoriji smještaja i visokog standarda. Kao jedan od najboljih hotela u grupaciji Valamar, 2005. godine hotel Valamar Sanfior dobio je Valamarovu internu nagradu za najbolji menadžment tim.

Grupaciju Valamar čine renomirane hrvatske turističke kompanije: Riviera Poreč d.d. iz Poreča, Rabac d.d. iz Rapca, Zlatni otok d.d. iz Krka, Dubrovnik-Babin kuk d.d. iz Dubrovnika i Puntižela d.o.o. iz Pule te tvrtke Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o., Valamar turistički projekti d.o.o., Dom holding d.d. i Valamar grupa d.d.

Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o. vodeća je hrvatska tvrtka za upravljanje turističkim kapacitetima koji se nalaze u vlasništvu navedenih hotelskih društava i upravlja sa 38 objekata na jadranskoj obali, odnosno sa 21 hotela, osam apartmanskih naselja i devet kampova što je trenutno najveći turistički portfelj pod jedinstvenim upravljanjem u Hrvatskoj.



Pisane vijesti