Rabačkom hotelu Valamar Bellevue priznanje za prvoklasne usluge u sezoni 2007.

Slika /arhiva/Valamar-Bellevue-lobby.jpg

Rabačkom hotelu Valamar Bellevue, u vlasništvu Rapca d.d. koji posluje unutar Valamara, najveće turističke grupacije u Hrvatskoj, češki turoperator Vitkovice tours dodijelio je priznanje za prvoklasne usluge u sezoni 2007. na netom održanom turističkom sajmu "Holiday World 2008." u Pragu. Priznanja za prvoklasne usluge najboljim hotelima na Jadranu rezultat su procjene gostiju i stručnjaka Vitkovice toursa. U konkurenciji za 17 nagrada bilo je ukupno 300 hotela iz Hrvatske i Crne Gore.

„Osoblje hotela Valamar Bellevue i ja osobno veoma smo počašćeni dobivanjem ovako značajnog priznanja. Drago nam je da su gosti prepoznali vrhunsku uslugu u našem hotelu. To je značajan pokazatelj da se nakon velike investicije iz 2007. godine, kada je hotel dobio zvjezdicu više, odnosno njih četiri, gosti u hotelu osjećaju ugodno i dobrodošlo te da je novi tim ljudi dobro odradio svoj posao. U 2007. ostvaren je porast od 19 posto dolazaka gostiju od strane agencije Vitkovice, koja je naš dugogodišnji partner i s kojom imamo izrazito dobru suradnju. Vjerujem da će se taj pozitivan trend nastaviti i ove godine“, rekla je u povodu dobivanja priznanja Klaudia Verbanac, direktorica hotela Valamar Bellevue.

Broj Čeha u Rapcu iz godine u godinu raste pa ih je u Valamarovim objektima u 2007. bilo oko 11 i pol tisuća, što je pet posto više u odnosu na 2006., odnosno 12 posto više u odnosu na 2005.

Hotel Valamar Bellevue još je prije nagrađivan, dok je zvao Neptun i dok je imao tri zvjezdice. Turoperator Vitkovice dodijelio mu je nagradu za prvoklasne usluge u sezoni 2005., dok je od Auto moto kluba Friuli-Venezia-Giulia iste godine dobio nagradu za najboljeg domaćina prilikom održavanja automobilskih utrka.




Pisane vijesti