Prvi ugovori hotelijera za ljeto 2010.

Slika 16.7.2009
Hoteli "Makarska", koji danas u svoje tri hotelske kuće ugošćuju 1300 uglavnom stranih gostiju, potpisali su prve alotmanske ugovore s nekolicinom stranih touroperatora za iduću turističku sezonu.

Riječ je o ugovorima s glavnim turističkim strateškim partnerima, poput TUI-ja, Sage, NUR-a i drugih, a cijene hotelskih usluga polupansiona i noćenja s doručkom ostale su na ovogodišnjoj razini i za predsezonu i za posezonu te za glavni dio turističke sezone, rekao je direktor makarskih hotelijera Joško Lelas. Izmjena u potpisanim ugovorima odnosi se jedino na britansko turističko tržište, gdje su alotmanske cijene umjesto u funtama, dogovorene u eurima.

Osim alotmanskih ugovora, čije će potpisivanje sa stranim touroperatorima biti nastavljeno idućega tjedna, a vezani su za hotele "Meteor" i "Dalmacija", ovih se dana razgovara i oko fiksnih ugovora za hotel "Rivijera", koji je ove godine popunjen kao i lani, a danas ugošćuje 550 gostiju, dodao je Lelas.

Ugovori s turističkim agencijama koje "bookiraju" hotel "Rivijera", kako se očekuje, bit će također na razini ovogodišnjih cijena osim ako se ne dogovori moguća dopuna hotelske ponude. (Hina)
 

Pisane vijesti